Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

€5 korting op je eertste order?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Artikel: Ontwikkeling dreumes: wat te verwachten

Ontwikkeling dreumes: wat te verwachten - May Mays

Ontwikkeling dreumes: wat te verwachten

De ontwikkeling van je dreumes: wat mag je verwachten?

Begrijp je soms je kleine dreumes niet en vraag jij je af wat er in zijn of haar koppie omgaat? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! De ontwikkeling dreumes is zowel verbazingwekkend als overweldigend. In ons blog gaan we dieper in op wat je kunt verwachten tijdens deze fascinerende fase en geven we tips over hoe je de ontwikkeling van je dreumes het beste kunt ondersteunen.

Want de ontwikkeling dreumes is een spannende tijd, vol met onbekende en mooie mijlpalen. Wat mag je verwachten en hoe kun je jouw dreumes het beste ondersteunen tijdens deze ontwikkelingsfase? 

Fysieke ontwikkeling dreumes: meer dan alleen lopen

Het eerste jaar van je kind is als een rit in de achtbaan van groei en ontwikkeling, maar wat volgt er daarna? De ontwikkeling dreumes betekent een geheel nieuwe set aan mijlpalen. Rond deze tijd begint je kind te lopen, soms zelfs rennen, en verbeterd zijn of haar fijne motoriek ook verder. Je kleine leert hoe hij of zij voorwerpen vasthouden, leert tekenen en ook zelf eten. De ontwikkeling van de fysieke vaardigheden van je dreumes is een cruciale stap in hun zelfstandigheid.

Het is belangrijk te weten dat de fysieke ontwikkeling dreumes verder gaat dan alleen lopen. Je zult verbaasd staan hoe behendig ze worden in het klimmen op meubels, het gooien van ballen en het stapelen van blokken. Elke nieuwe ontdekking en vaardigheid draagt bij aan hun gevoel van zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

LEES VERDER OP May Mays Magazine

Read more

BIBS speen slecht? - May Mays

BIBS entwöhnt schlecht?

Wie wirken sich Schnuller auf die Zähne Ihres Babys aus? BIBS erhält viele Fragen zum Einfluss von Schnullern auf die Zähne und möchte diese Fragen natürlich so sachlich und ehr...

Weiterlesen
Hoe je een slaapschema baby opstelt - May Mays

Hoe je een slaapschema baby opstelt

Het belang van een slaapschema baby Slaap is essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van je baby. Een goed slaapschema baby helpt niet alleen bij het creëren van consistente slaapgewoontes, m...

Weiterlesen