Zum Inhalt springen

CYBER MONDAY 15% korting op ALLES met code: cyber15

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

€5 korting eerste bestelling

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste collectie en leuke aanbiedingen

Widerrufsrecht

Retourneren:

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je hebt wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb heb je nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.
Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De retourkosten bedragen 5,25.

Retourneren handgemaakt product:

Het is niet mogelijk om handgemaakte producten zoals speenkoorden of wagenspanners te retourneren. Deze worden met de hand op maat gemaakt en vallen daarmee niet onder het retourrecht.

Stuur de retourzending gemakkelijk terug:

Klik hier om een retourlabel aan te maken voor uw bestelling.
Geef deze af bij het gekozen servicepunt.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bopita Meubels retourneren:

Wij verzoeken je voor het retourneren van Bopita producten contact met onze klantenservice op te nemen via klantenservice@maymays.nl met vermelding van het ordernummer.
Onze klantenservice maakt een afspraak voor het afhalen van de producten met de eigen bezorgdienst.

LET OP het retourneren van Bopita producten kost €75 doordat deze met onze eigen bezorgdienst opgehaald dienen te worden en niet via de reguliere pakketdienst geretourneerd kunnen worden.