Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

€5 korting op je eertste order?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Artikel: Het magische wintermutsje is een must-have

Het magische wintermutsje is een must-have - May Mays

Het magische wintermutsje is een must-have

Het wintermutsje: de betoverende beschermengel voor je baby

De winter staat bijna voor de deur en jouw kleine wonder heeft meer nodig dan alleen een warme knuffel. Je baby heeft een prachtig, functioneel, en bovenal warm wintermutsje nodig. Want zeg nu zelf, is er iets schattiger dan je kleine spruit met een stijlvol babymutsje dat zijn of haar hoofdje heerlijk warm houdt? In ons blog ontdek je waarom babymutsen onmisbaar zijn, als ook waarom een wintermutsje zo belangrijk is voor een baby. 

Waarom een wintermutsje niet alleen schattig, maar ook essentieel is

Bij veel kersverse ouders reist de vraag “waarom moet een pasgeboren baby een muts op?” Het antwoord is simpel. Baby’s verliezen veel warmte via hun hoofd en kunnen hun eigen temperatuur nog niet goed reguleren. Daarom is een wintermutsje geen luxe, maar een noodzaak. Vooral in de wintermaanden maakt dit het verschil tussen een huilende baby en een tevreden kleintje. Dus als het gaat om het welzijn van je kind, is een goed wintermutsje geen overbodige luxe.

Daarnaast draagt het wintermutsje bij aan het gevoel van veiligheid en geborgenheid voor je baby. Het omsluit het hoofdje zacht en zorgt voor een knus gevoel, alsof ze weer even terug zijn in de baarmoeder. Dit helpt bovendien ook om je baby rustiger te maken tijdens uitstapjes in de kou. En laten we eerlijk zijn, het geeft ook net dat beetje extra schattigheid waardoor je wel moet glimlachen elke keer als je naar je kleine kijkt!

Wintermutsje Claire
Wintermutsje Oliver

Lees verder op May Mays Magazine

Read more

Hoe je een slaapschema baby opstelt - May Mays

Hoe je een slaapschema baby opstelt

Het belang van een slaapschema baby Slaap is essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van je baby. Een goed slaapschema baby helpt niet alleen bij het creëren van consistente slaapgewoontes, m...

Weiterlesen
Gepersonaliseerd cadeau kind voor de feestdagen - May Mays

Gepersonaliseerd cadeau kind voor de feestdagen

Tips voor het geven van een gepersonaliseerd cadeau kind De feestdagen zijn de perfecte tijd om de kleintjes in ons leven te verrassen met iets unieks en speciaals. Een gepersonaliseerd cadeau voor...

Weiterlesen