Passer au contenu

Panier

Votre panier est vide

€5 korting op je eertste order?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Article: Valt het moederschap zwaar? Ontdek waarom

Valt het moederschap zwaar? Ontdek waarom - May Mays

Valt het moederschap zwaar? Ontdek waarom

7 Redenen waarom moederschap zwaar valt

Merk je dat je niet geniet van het moederschap? Ontdek de 7 redenen waarom jij je down voelt over het ouderschap, en hoe je dat kunt veranderen.

Niet genieten van het moederschap “Ik wil mijn oude leven terug,” flapte ik midden in de nacht uit tegen mijn man. Ik voelde me geschokt – en schaamde me toen om het hardop toe te geven. Het was een paar weken geleden dat ik onze zoon thuis had gebracht, en ik was weer uitgeput met een jammerende baby in mijn armen.

Ik gaf de schuld aan het slaaptekort, maar voelde me toch vreselijk omdat ik niet zo van het moederschap genoot als ik dacht. Dit kwam van de persoon die een groot gezin wilde, die niet kon wachten om haar kleine man thuis te verwelkomen.

Lees verder

Read more

Wat heeft een baby nodig? Top 10 babyspullen - May Mays

Wat heeft een baby nodig? Top 10 babyspullen

Tips over wat heeft een baby nodig Wat heeft een baby nodig en waar moet je aan denken voordat de kleine op de wereld komt? Het is namelijk handig om je goed voor te bereiden, zodat je de eerste w...

En savoir plus
Little Dutch pop: zacht, vriendelijk en vol met speelplezier - May Mays

Little Dutch pop: zacht, vriendelijk en vol met speelplezier

Waarom een Little Dutch pop zo populair is Je kind zien ontdekken en spelen is het mooiste wat er is. Elke leeftijd heeft iets bijzonders, vanaf het moment dat je kindje de eerste grijpbewegingen ...

En savoir plus